fredag 15 april 2011

Veckans outfit: Helgpappan Hasse


Helgpappan Hasse är lattemorsans stilmässiga motsats, sorgligt förbisedd av modebloggarna. Hans modefilosofi är att kläderna ska vara billiga och fungera både till vardag och fest. ”Det är inga problem för mig att gå direkt från jobbet till krogen, det gör jag varje vecka”. Han tycker hans stil är ungdomligt mogen, vilket gör att han smälter in bland sina yngre polare. Detta är viktigt för den 39-årige Hasse eftersom han ”uteslutande festar med folk som är yngre” då han är den enda i sin egen ålder som ”fortfarande vet hur man har kul”.
Den bruna skinnpajen, inköpt i Köpenhamn 1988, kombinerad med stentvättade jeans och vit t-shirt från Klädpiraten samt glasögon av pilotmodell, ger den vad han kallar ”en skön top gun-look”. Sonen Rover har en grön overall från Polarn och pyret. ”Han heter egentligen Alvin. Det var hans mamma som döpte honom, men det hindrar ju inte att jag kallar honom Rover. Det var mitt smeknamn i lumpen och jag tyckte det kunde vara kul om grabben fick ärva det” De grå gummistövlarna är köpta på rea på Biltema, liksom den gula mössan. Barnvagnen har Hasse hittat i ett kinderägg.

2 kommentarer:

  1. Haha Det var mitt smeknamn i lumpen och jag tyckte det kunde vara kul om grabben fick ärva det”

    Du är så jävla bra Elias!

    SvaraRadera
  2. Hahah, Top Gun-look!

    Blev en rätt vardaglig klädsel den här gången. Vad trevligt att du inte skyggar undan från sånt till skillnad från modebloggarna!

    SvaraRadera